Autocarreis Avonduitstap za. 11/07/20:: Daens De Musical Puurs – “Nieuwe spectaculaire versie”! ***ALLERLAATSTE PLAATSEN***

Daens De Musical Puurs – “Nieuwe spectaculaire versie”! ***ALLERLAATSTE PLAATSEN*** Avonduitstap za. 11/07/20:

€ 82,00
p.p.

Daens De Musical Puurs – “Nieuwe spectaculaire versie”! ***ALLERLAATSTE PLAATSEN*** 1 avond

1 avond Daens De Musical Puurs – “Nieuwe spectaculaire versie”!
€ 82pp (bus & ticket cat. 1 incl.) Za. 11/07/20 – V: Arendonk: 18.15u. + Turnhout: 18.30u. T: Puurs: 23.00u.

KORTINGEN DAGREIZEN -> Kind 0 – 11 jaar = € 10 KORTING! 9 pers. boeken = 10e GRATIS!

VERHAAL
De musical Daens neemt ons mee terug naar het Aalst van 1888. De bevolking werkt er onder erbarmelijke omstandigheden in de textielfabrieken: ze worden misbruikt en uitgebuit door de rijke fabrieksdirecteuren.

Zo is de situatie die priester Adolf Daens (Peter Van de Velde), na een conflict met Bisschop Stillemans (Jo De Meyere), aantreft wanneer hij terugkeert in zijn geboortestad Aalst.

De plaatselijke industrieel heeft de helft van zijn arbeiders ontslagen en wordt gesteund door de voorzitter van de Katholieke Partij.

Daens verzet zich tegen deze ontslagen en tegen de wantoestanden in de textielfabrieken.

In zijn strijd krijgt Daens de steun van Nette ( Free Souffriau), pas zeventien maar al kostwinner voor haar hele gezin. Ook de liberalen en de socialisten kiezen de kant van het volk. Eén van die socialisten is Jan De Meeter (Jelle Cleymans). Te midden van de sociale onrust en de barre levensomstandigheden ontstaat er een verboden liefde tussen het katholieke meisje en de doorwinterde socialist.

CONCEPT
Studio 100 heeft de ambitie om van deze productie Daens 2.0 te maken. Het leven en de boodschap van priester Daens zijn een inspiratiebron geworden voor elke nieuwe generatie.

De rijdende tribunes en decors zorgen voor een unieke, nieuwe versie van deze succesmusical. De onvergetelijke beleving voor publiek wordt gegarandeerd door het groots speelveld, state-of-the-art theatertechnieken en een kwalitatief audiosysteem met hoofdtelefoons dat eerder ook al zijn dienst bewees tijdens de spektakel-musical 40-45.

Alle info op www.daens.be

Deze reis is voorbij. Bekijken ons actuele aanbod hier

5 goede redenen om te kiezen voor Reizen & Autocars De Arend

  • Ongetwijfeld staan wij als kleine firma dichter bij u als klant!
  • Altijd al gekend voor propere en moderne cars!
  • Wij denken mee voor u!
  • Bekwame en doelbewuste chauffeurs!
  • Als familiebedrijf zijn wij zeker niet de grootste, maar wel de beste!