Autocarreis Daguitstap do. 23/04/20:: Jan Van Eyck - “Een optische revolutie” en Stad Gent! ***VOLZET***

Jan Van Eyck - “Een optische revolutie” en Stad Gent! ***VOLZET*** Daguitstap do. 23/04/20:

€ 45,00
p.p.

Jan Van Eyck - “Een optische revolutie” en Stad Gent! ***VOLZET*** 1 dag

Corona update: Deze dagreis gaat NIET door! We wachten nog op uitsluitsel van het museum wat er met de tickets moet gebeuren. Terugbetaling of vouchersysteem. Reeds geboekte klanten zullen persoonlijk gecontacteerd worden hieromtrent. Gelieve even geduld te hebben. Dank u.

1 dag Gent – Tentoonstelling Jan Van Eyck “Een optische revolutie”
+ Stad Gent. € 45pp (bus en ticket incl.)
Do. 23/04/20 – V: Arendonk: 08.00u. + Turnhout: 08.15u. T: Gent - Vlasmarkt: 18.00u.

KORTINGEN DAGREIZEN -> Kind 0 – 11 jaar = € 10 KORTING! 9 pers. boeken = 10e GRATIS!

Op de heenweg nemen we net voor Gent op de snelwegparking in Kalken een koffiestop van een half uur. We rijden dan kort door naar het MSK (Museum voor Schone Kunsten). We vertoeven van 10.30u - 12.30u in het prachtige MSK om de tentoonstelling van Jan Van Eyck te gaan bewonderen. Om 12.35u gaan we per bus naar naar de stad Gent waar het ook nog fijn vertoeven is.

Van Eyck
De grootste Jan van Eyck-tentoonstelling ooit
In 2020 organiseert het Museum voor Schone Kunsten (MSK) Gent de grootste Jan van Eyck-tentoonstelling ooit. Wereldwijd zijn er van deze Vlaamse meester slechts een twintigtal werken bewaard. Zeker de helft daarvan reist naar ons museum. Hier worden ze samengebracht met werk uit Van Eycks atelier en kopieën van intussen verdwenen schilderijen. Maar ook met meer dan 100 topstukken uit de late middeleeuwen. Daarvoor worden maar liefst 13 museumzalen heringericht.

Once in a lifetime-ervaring
Benieuwd naar de verwondering die de tijdgenoten van Jan van Eyck voelden bij het zien van zijn werk? Kom dichter dan ooit bij Van Eycks meesterschap en bewonder in detail de revolutionaire blik en het genie van de meester. ‘Van Eyck. Een optische revolutie’ wordt een absolute once in a lifetime-ervaring. En dit allemaal in het kader van het themajaar ‘OMG! Van Eyck was here’ in Gent. De audioguide is inbegrepen.

Over het MSK Gent
Het Museum voor Schone Kunsten (MSK) in Gent is een museum voor jong en oud. Het is een levendige ontmoetingsplaats waar je kunst van de Middeleeuwen tot vandaag ontdekt in een unieke omgeving. Tijdens de tentoonstelling ‘Van Eyck. Een optische revolutie’ maken we de Middeleeuwse kunst van Van Eyck en zijn getalenteerde tijdgenoten tastbaar in het nu. Iedereen komt dichterbij Van Eyck dan ooit en ontdekt zo hoe revolutionair Van Eyck toen was en hoe belangrijk hij nu nog steeds is.

Een leuk extraatje
Je ticket geeft gedurende 2020 reductie voor een bezoek aan negen Gentse musea: Design Museum Gent, De wereld van Kina, Huis van Alijn, Industriemuseum, Museum dr. Guislain, Sint-Baafsabdij, Sint-Pietersabdij, S.M.A.K. en STAM.

Alle info op www.vaneyck2020.be

VOLZET !!!

5 goede redenen om te kiezen voor Reizen & Autocars De Arend

  • Ongetwijfeld staan wij als kleine firma dichter bij u als klant!
  • Altijd al gekend voor propere en moderne cars!
  • Wij denken mee voor u!
  • Bekwame en doelbewuste chauffeurs!
  • Als familiebedrijf zijn wij zeker niet de grootste, maar wel de beste!