Autocarreis Kerstmarkt Bochum - NIEUW!: Za. 02/12/’17 - "LAATSTE PLAATSEN!"

Za. 02/12/’17 - "LAATSTE PLAATSEN!" 1 dag

***NIEUW NIEUW NIEUW***
Kerstmarkt Bochum:
Za. 02/12/’17, € 20 pp.
V: De Arend: 08.30u,
T: ginder: 18.00u

De kerstmarkt in het centum van Bochum is jaarlijks een waar spektakel. Bekend op deze kerstmarkt is de vliegende kerstman. De kerstman vliegt boven het grote plein rond. Een leuke attractie voor u en de kinderen! Kom genieten van de feestelijke stemming op een van de mooiste kerstmarkten in het Ruhrgebied. Elk jaar komen honderdduizenden bezoekers af op de meer dan 200 liefdevol versierde en verlichte kraampjes tussen het dennengroen. Bij veel van de kraampjes kunt u nog zien hoe de producten om ambachtelijke wijze worden gemaakt.

Bochum (ca. 375.000 inwoners) ontwikkelde zich sinds 1841 als industriestad in het Ruhr-gebied. De stad breidde zich in de 19e eeuw uit tot een van de grotere in Duitsland. In de Tweede Wereldoorlog werd 38% van Bochum verwoest door geallieerde bombardementen. Daarna ontwikkelde Bochum zich als cultuurstad en winkelstad.

Het centrum van Bochum biedt met ca. 500 winkels veel variatie. Vanaf het station voert de Huestraße naar het centrum van Bochum. Deze straat en de zijstraten wordt het Quartier van de specialisten genoemd. Ofwel; een wijk met leuke en verrassende speciaalzaken en restaurants. Ook het Brückviertel staat bekend om deze combinatie en in de wijk Bermuda3Ecks zijn vooral sfeervolle restaurants en bistros gevestigd. In het voetgangersgebied van de Kortumstraße zijn de meeste grote warenhuizen en keten winkels te vinden. Op de kruising van de Kortumstraße met de Boulevard ligt het overdekte winkelcentrum Drehscheibe/City Point met ca. 70 winkels.

Vertrekdatum

  • 2 december 2017

5 goede redenen om te kiezen voor Reizen & Autocars De Arend

  • Ongetwijfeld staan wij als kleine firma dichter bij u als klant!
  • Altijd al gekend voor propere en moderne cars!
  • Wij denken mee voor u!
  • Bekwame en doelbewuste chauffeurs!
  • Als familiebedrijf zijn wij zeker niet de grootste, maar wel de beste!