Autocarreis Kerstmarkt Wuppertal - NIEUW!: Za. 23/12/’17 - "LAATSTE PLAATSEN!"

Za. 23/12/’17 - "LAATSTE PLAATSEN!" 1 dag

***NIEUW NIEUW NIEUW***
Kerstmarkt Wuppertal:
Za. 23/12/’17, € 21 pp.
V: De Arend: 08.00u,
T: ginder: 18.00u

Twee van de grootste kerstmarkten in Wuppertal zijn verbonden door een monorail. Op de Elberfelderer lichtmarkt zijn in de binnenstad ongeveer honderd rijk versierde kerst huizen te bewonderen. Grote kerstbomen worden verlicht in het blauw, rood en groen. Een bijzondere attractie is de levende kerststal op de Von-der-Heydt-Platz.. Hier lopen schapen, geiten, ganzen en ezels. Jaarlijks staan er zo'n 120 kraampjes.

Wuppertal is een moderne winkelstad, die klanten uit het Bergische Land en de omliggende steden aanlokt.
Op de Wert, Barmens centraal gelegen winkelstraat, vindt u een hele-boel vakwinkels, die nog door de eigenaar zelf bedreven worden, met een hoogwaardig sortiment en een uitstekende service.
In het hartje van Elberfeld vormt het Winkelcentrum Rathaus-Galerie architectonisch een interessant contrast tot het voormalige Elberfelder Rathaus aan de Neumarkt. Maar een paar minuutjes verder, in de buurt van de Döppersberg nodigen de City-Arkaden met 80 winkels, boetiken en restaurants uit om een gezellige shopping trip te maken.
Ongewoonlijke cadeaux en creatieve accessoires vindt u vooral in het Luisenkwartier rond om de St. Laurentius-kerk, en ook leuke kroegen en restaurants.

Vertrekdatum

  • 23 december 2017

5 goede redenen om te kiezen voor Reizen & Autocars De Arend

  • Ongetwijfeld staan wij als kleine firma dichter bij u als klant!
  • Altijd al gekend voor propere en moderne cars!
  • Wij denken mee voor u!
  • Bekwame en doelbewuste chauffeurs!
  • Als familiebedrijf zijn wij zeker niet de grootste, maar wel de beste!