Autocarreis SHORTSKI Krokus - Golling/Flachau: 6 dagen, 05-10/03/'19 - "LAATSTE PLAATSEN!"

6 dagen, 05-10/03/'19 - "LAATSTE PLAATSEN!" 6 dagen

SHORTSKI FLACHAU IN 'SNOW SPACE SALZBURG'!

Snow Space Salzburg is de nieuwe naam van de samenwerking tussen de skigebieden van Flachau, Wagrain en Alpendorf. De nieuwe skiregio investeert de komende jaren 50 miljoen euro om het grootste skigebied van de Ski amadé te worden. Zo komt er een liftverbinding tussen Wagrain en Kleinarl, wordt de ‘Flying Mozart’ gondel gemoderniseerd en wordt de verbinding tussen Wagrain en Alpendorf op de Sonntagskogel verbeterd. Door de fusie is een van de grootste liftmaatschappijen van Oostenrijk ontstaan. Aan het einde van 2019 moeten alle nieuwe projecten in Snow Space Salzburg zijn afgerond.

Het grootste project van de investeringen in Snow Space Salzburg is de nieuwbouw van de Flying Mozart gondel. Deze drie kilometer lange lift vanuit Wagrain naar de Grießenkar wordt voor een bedrag van 25 miljoen euro gemoderniseerd. De capaciteit stijgt van 2400 naar 3500 personen per uur en de nieuwe lift wordt een stuk comfortabeler. Bij het bergstation van de Flying Mozart vertrekt in de toekomst ook de nieuwe verbindingslift die eindigt in Kleinarl op de Frauenalm. Dit is de lift die de Shuttleberg Flachauwinkl-Kleinarl met Snow Space Salzburg moet verbinden. Hierdoor ontstaat een skigebied met meer dan 160 km aan pistes. Om skigebied Zauchensee-Flachauwinkl-Kleinarl (50 km piste) te bereiken, heb je ook in de nieuwe situatie nog altijd de skibus nodig. In totaal gaat Snow Space Salzburg uit meer dan 200 km piste bestaan, wat dit het grootste skigebied van de Ski amadé maakt. De verlenging en uitbreiding van de Sonntagskogel II maakt een einde aan de bottleneck tussen Alpendorf en Wagrain.

Meer info op volgende link;
https://www.snow-space.com/de

4 dagen skipas voor de Ski Amadé Live (overkoepelend groot
skigebied Ski Amadé, waaronder de Snow Space Salzburg, met
270 moderne liften en 760 km pistes!) ter waarde van € 182
inclusief in de prijs!

https://www.skiamade.com/nl/winter/skigebieden-oostenrijk/ski-amade

APRÈS-SKI IN FLACHAU - DAMPFKESSEL RESTAURANT & BAR
DAMPFKESSEL TIJD

De stoomketel - precies op de hellingen van de sneeuwruimte Flachau
de Dampfkessel ligt direct aan de hellingen van de sneeuwruimte Flachau en is de ideale locatie om op te laden en te vieren!

Begin de dag met een uitgebreid ontbijt, geniet van uw lunch op het zonneterras met livemuziek en dans op funky après-skimuziek om 15:00 uur. De beste stemming en feeststemming zijn hier gegarandeerd!

Logement in het goede gekende Hotel Hauslwirt te Golling op basis van half pension. Toegevoegd ontbijt bij aankomst en avondmaal voor vertrek inclusief in de prijs!

Meer info op volgende link;
https://www.hauslwirt.at/de/

Vervoer per luxe autocar in comfort class van Arendonk naar Golling en terug telkens met nachtreis. Elke dag verplaatsing van Golling naar Flachau (slechts 45 minuten!) en terug inclusief in de prijs!

Deze prachtige skireis met Krokus voor € 617 per persoon. 6 Dagen/3 nachten HP/4 dagen skiën van dinsdagavond 05/03 - zondagochtend 10/03/'19. Kinderkortingen volgens leeftijd (vergezeld van minstens twee volwassenen op dezelfde kamer). Skiles voor beginners en beginners met enige ervaring in de voormiddag.

Annulatie- en bijstandsverzekering van Allianz aan € 40,11 per persoon. Supplement single aan € 45 per persoon.

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt tot 42 personen! Meer info via reizendearend@pandora.be of 00 32/14 67 70 53.

Prijs pp: € 617.
Jeugd 16-18j.: € 579.
Kind 13-15j.: € 549.
Kind 6-12j.: € 457.
Kind 0-5j.: € 257.

Prijs zonder skipas: € 435.

Deze reis is voorbij. Bekijken ons actuele aanbod hier

5 goede redenen om te kiezen voor Reizen & Autocars De Arend

  • Ongetwijfeld staan wij als kleine firma dichter bij u als klant!
  • Altijd al gekend voor propere en moderne cars!
  • Wij denken mee voor u!
  • Bekwame en doelbewuste chauffeurs!
  • Als familiebedrijf zijn wij zeker niet de grootste, maar wel de beste!