Autocarreis UCI WK Wielrennen Innsbrück 2018 - Oostenrijk: 6 dagen, 26/09 - 01/10/'18

6 dagen, 26/09 - 01/10/'18 6 dagen

«UCI WK Wielrennen Innsbrück 2018»

Het UCI WK Wielrennen in Tirol wordt het sportieve hoogtepunt van 2018. Oostenrijk is voor de derde keer gastheer van dit wereldkampioenschap. De wedstrijden vinden plaats in verschillende Tiroler regio's, die allen eindigen in Innsbrück.
De voorbereidingen van het UCI WK Wielrennen in september 2018 zijn in volle gang. Het wereldkampioenschap, een van de belangrijkste wielerevenementen van de wereld, vindt voor de eerste keer plaats in Tirol. In totaal vinden er twaalf wedstrijden plaats in de disciplines individuele tijdrit (ITT), ploegentijdrit (TTT) en wegwedstrijd. De wedstrijden worden gehouden in verschillende Tiroler regio's en eindigen allen in Innsbrück. De ploegentijdritten voor heren en dames starten bij AREA 47 aan het begin van het Ötztal (23 september). De individuele tijdritten gaan van start bij de Swarovski Kristallwelten in Wattens, met uitzondering van de elite heren die starten in Rattenberg (24 - 26 september). Kufstein is geselecteerd als vertrekpunt van de wegwedstrijden, maar de wedstrijd voor junioren start in Rattenberg (27 - 30 september). Het hoogtepunt van het wereldkampioenschap zijn de elitewedstrijden van de heren op 30 september. De tocht gaat van Kufstein door het Inntal, voert vervolgens langs Innsbrück, Igls en de Hungerburgbahn waarbij deelnemers 4.670 hoogtemeters moeten overwinnen. Op de acht wedstrijddagen worden 350.000 toeschouwers verwacht die meer dan 1.000 sporters aanmoedigen. Het WK wordt in 150 landen uitgezonden. Oostenrijk is hiermee voor de derde maal gastheer van het WK Wielrennen. Eerder vond het wereldkampioenschap al plaats in Salzburg (2006) en Villach/Faaker See (1987).

Woensdag 26-09
Heen met nachtreis vanuit Arendonk en de opstapplaatsen naar Kufstein per luxe autocar.

Donderdag 27-09
Aankomst ’s morgens in Kufstein en bijwonen van vertrek en later doorrijden naar Innsbrück. ’s Avonds terug naar Kufstein voor avondmaal en overnachting in hotel.
Wegwielrennen Junior Dames & Junioren
Track: Rattenberg bzw. Kufstein - Innsbruck

Vrijdag 28-09
’s Morgens ontbijt in hotel, bijwonen van het vertrek en later doorrijden naar Innsbrück. ’s Avonds terug naar Kufstein voor avondmaal en overnachting in hotel.
Wegwielrennen Heren onder 23 jaar
Track: Kufstein - Innsbruck

Zaterdag 29-09
’s Morgens ontbijt in hotel, bijwonen van het vertrek en later doorrijden naar Innsbrück. ’s Avonds terug naar Kufstein voor avondmaal en overnachting in hotel.
Wegwielrennen Dames Elite
Track: Kufstein - Innsbruck

Zondag 30-09
’s Morgens ontbijt in hotel, bijwonen van het vertrek en later doorrijden naar Innsbrück. ’s Avonds terugreis naar België met nachtreis.
Wegwielrennen Heren Elite
Track: Kufstein - Innsbruck

Op- en afstapplaatsen in Arendonk, Turnhout, Geel, Berchem, Gent, Brussel en Hasselt.

4 dagen transfer van en naar Innsbruck met eigen luxecar! Kufstein – Innsbrück = 70 km’s = +- 1 uur.

6 daagse reis WK Wielrennen Innsbrück:
Wo. 26/09 – Ma. 01/10/18,
€ 495 PP (bus + Hotel Goldener-Loewe - 3 nachten HP incl.)
– Suppl. Single: € 30

Meer info over het hotel op volgende link;

http://www.goldener-loewe.at/


Meer info en flyer later gratis te bekomen!

Vertrekdatum

  • 26 september 2018

Niet inbegrepen

Annulatie & bijstandsverzekering:
€ 32,18 p.p.
1 pers. kamer toeslag:
€ 30,00 p.p.

5 goede redenen om te kiezen voor Reizen & Autocars De Arend

  • Ongetwijfeld staan wij als kleine firma dichter bij u als klant!
  • Altijd al gekend voor propere en moderne cars!
  • Wij denken mee voor u!
  • Bekwame en doelbewuste chauffeurs!
  • Als familiebedrijf zijn wij zeker niet de grootste, maar wel de beste!